Je gaat het trouwens nooit geloven, maar Windows 10 start naar mijn gevoel sneller virtueel op in Iinux dan het gewoon opstart op mijn laptop (niet-virtueel). Een paar Insiders die erom vragen weegt niet op tegen de 1,4 miljard gebruikers die Windows heeft.

  • Ja maar was gewoon fijn overal zowat kon drukken op de taakbalk, als je even task manager wou en niet perse onder links naar de start knop moet.
  • Aan de andere kant heb je nog altijd geen Office voor bijv.
  • Bij het doorlopen van alle instellingen is het handig om mijn computerbijbel voor Windows 10 bij de hand te houden of de SchoonePC-website te raadplegen.
  • Met windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/kernelbase wsl hebben ze geen last van concurentie of licenties van anderen dus dat kunnen en mogen ze betrekkelijk eenvoudig zelf uitbouwen.
  • Wat ik wel zie is dat de feedback die ik zie onderdeel is van een Collection, dus feedback over hetzelfde zou dus samengevoegd moeten zijn zoals ik het begrijp.

Uiteindelijk zie ik steeds meer applicaties en tools van microsoft toch ook aardig beschikbaar komen onder andere operatingsystemen. Met apple hebben ze al jaren een zekere dwang. Andere platformen komen in kleine stapjes en via diverse routes.

Je Achtergrond Instellen In Windows 11

Met wsl hebben ze geen last van concurentie of licenties van anderen dus dat kunnen en mogen ze betrekkelijk eenvoudig zelf uitbouwen. Ik gok dat het niet zozeer om de IDE gaat, maar meer het platform waarvoor word ontwikkeld. Je zult meeste wel werkend kunnen krijgen, maar ik denk dat als je een C# .Net applicatie wilt debuggen dit aanzienlijk lastiger is wanneer je op Linux zit. Daarnaast is er nog het “…, but it works on my machine” probleem, wat alleen maar gaat toe nemen als je zelf niet op het targeted platform zit.

Hoe Zoom Installeren Op Je Computer? Windows Of Macos

Alleen nog door rechts te klikken op de start button, en niet willekeurig meer ergens rechts op de taakbalk. Moet wel zeggen dat ik door Carlos0_0’s opmerking nog wat huiveriger geworden ben voor W11 – geen rechtsklik op de taakbalk voor fatsoenlijke instellingen meer? Ik denk dat W10 hier nog wel even blijft draaien op mijn machine’s dan… Ik werk zelf voor een aantal grote primair onderwijs besturen in het zuiden van het land, waarbij wij de ict verzorgen – de hoeveelheid klachten over die “news and interests” app is niet van de lucht.

Waarschijnlijk zegt het meer over de werkomstandigheden van de mensen die het OS maken. Dat zie ik ook wel als in naar buiten kijk, of in de weer app van de mobiel. Waarom wil elk OS mij vertellen wat voor weer het is? Ik kijk naar buiten en kan dat prima zelf zien… Windows Nano, ondertussen al weer afgevoerd geloof ik, was toch echt nog altijd Windows onder de motorkap hoor.